Produkte Agro-Industriale

Agro Green Albania

Kontakto

+355 69 955 2777

Makineri Industriale

Modele te ndryshme nga markat me te njohura ne tregun vendas dhe boteror.

Pajisje Bujqesore

Pajisje bujqesore per cdo sektor te bujqesise, markat me te mira ne treg.

Rreth Nesh

Agro Green Albania është një ofrues kryesor i produkteve agro-industriale me vendndodhje në Fushë-Krujë, Shqipëri. Me një angazhim për përsosmëri, ne përpiqemi të ofrojmë produkte dhe shërbime me cilësi të lartë për të përmbushur nevojat e klientëve tanë. Ekipi ynë i përkushtuar i profesionistëve punon pa u lodhur për të siguruar që produktet tona të jenë të standardeve më të larta. Ne krenohemi me gamën tonë të gjerë të produkteve agroindustriale dhe aftësinë tonë për të ofruar zgjidhje të përshtatura për klientët tanë. Në Agro Green Albania, ne jemi të apasionuar pas bujqësisë dhe jemi të përkushtuar për të kontribuar në rritjen dhe suksesin e industrisë.