Pjese & Aksesore

PJESE KEMBIMI

  • Lubrifikante: Vajra te ndryshem. Marka : Ambra, Petronas, Arbor, Shell, Prim oil…
  • Filtra per makineri bujqesore: FIAT, JOHN DEERE, MASCHIO, FORD, SAME, NEW HOLLAND, LOMBARDINI…

PERMISTOPA

  • Permistopa Gufero dhe SKF

ZINXHIRE & RRIPA

  • ZINXHIRE: Zinxhire per te gjitha llojet e makinerive bujqesore dhe industriale. Zinxhire per te gjitha llojet e motorsharrave. 
  • RRIPA: Gufero, Gates. Per te gjitha makinerite bujqesore dhe industriale